Tehnici de stimulare pentru a experimenta diferite orgasme

Tehnici de stimulare pentru a experimenta diferite orgasme

A. Tehnici de masturbare 

Masturbarea este esențială când vine vorba de a înțelege corpul tău și ce îți place. Pentru un orgasm clitoridian, încearcă să-ți stimulezi clitorisul direct sau indirect. Poți folosi degetele în mișcări circulare, sus-jos sau stânga-dreapta. Pentru orgasmul vaginal, încearcă să-ți introduci degetul sau degetele în vagin și să le miști într-o mișcare de "vino-ncoace" pentru a stimula punctul G.

B. Tehnici de penetrare 

Pentru a atinge orgasmul vaginal în timpul sexului, este important să știi ce unghiuri și poziții funcționează pentru tine. Unele femei găsesc că anumite poziții, cum ar fi "misionarul" sau "femeia deasupra", le ajută să stimuleze mai bine zona G. Comunică cu partenerul tău despre ce îți place și ce nu îți place, iar experimentarea diferitelor poziții poate fi o experiență distractivă pentru amândoi.

C. Jucării sexuale și rolul lor 

Jucăriile sexuale pot fi un mare ajutor în atingerea diferitelor tipuri de orgasm. Vibratoarele pot fi excelente pentru stimularea clitorisului, iar jucăriile de penetrare, cum ar fi dildourile sau vibratoarele speciale, pot ajuta la atingerea orgasmului vaginal. Există chiar și jucării care pot stimula simultan zona G și clitorisul, ajutându-te să experimentezi orgasmul mixt.

Reține că nu există o tehnică "corectă" sau "greșită" pentru a atinge orgasmul. Fiecare corp este unic, așa că ce funcționează pentru unii s-ar putea să nu funcționeze pentru alții. Partea distractivă este experimentarea și descoperirea a ceea ce îți face plăcere!

← Older Post Newer Post →

Sex Ed la zi

RSS
3 Cauze Principale ale Disconfortului în Timpul Actului Sexual pentru Femei

3 Cauze Principale ale Disconfortului în Timpul Actului Sexual pentru Femei

Actul sexual ar trebui să fie o experiență plăcută și satisfăcătoare pentru ambele părți implicate. Cu toate acestea, unele femei se confruntă cu disconfort sau...

Read more
Beneficiile orgasmului asupra sănătății fizice și mentale

Beneficiile orgasmului asupra sănătății fizice și mentale

Primul și cel mai evident beneficiu al orgasmului este relaxarea. Când ajungi la orgasm, corpul tău eliberează o serie de hormoni, inclusiv endorfinele (cunoscut și...

Read more