Returnare sau schimb produse:

Bitmap Design SRL garantează o rambursare integrală cu condiţia ca toate articolele să fie returnate în aceeaşi stare în care erau la primire. Acest lucru înseamnă că articolele nu trebuie să fi fost folosite, deteriorate, modificate sau testate şi că orice eticheta ale articolului sau coletului trebuie să fie intacte. In cazul in care conditiile enumerate mai sus nu au fost respectate, Bitmap Design SRL are dreptul de a refuza returul sau schimbul solicitat.

Potrivit OUG nr. 34/2014, Cumpărătorul are dreptul ca în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii să returneze/schimbe produsul / produsele comandat(e).

Pentru a returna sau schimba un produs trebuie sa trimiti o notificare scrisa la adresa de email office@playme.ro in care sa ne ne aduci la cunostinta intentia ta, detaliile comenzii si motivul returului(optional) sau schimbului.

Pentru a finaliza schimbul sau returul, avem nevoie de urmatoarele informatii:

  • Numele si prenumele persoanei care a plasat comanda
  • Adresa
  • Numar de telefon
  • Adresa de email
  • Numarul comenzii
  • Modalitatea de plata pentru restituire(in cazul returului)

Adresa pentru trimiterea returului:

Str Camil Petrescu, nr 20, Tunari, Ilfov, 077180

Bitmap Design SRL are obligatia de a returna contravaloarea produsului in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului returnat. Returnarea banilor se face doar in contul persoanei pe numele careia a fost plasata comanda.

In cazul returului, banii pentru transport nu se returneaza. Costul transportului fiind de 22 lei.

In cazul schimbului de produse, costurile transportului vor fi suportate de client.